U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Een bloesemremedie consult

Werkwijze:

Ik werk vanuit een holistische visie op ziekte en gezondheid en behandel daarom de mens als geheel. Tijdens een consult is er genoeg ruimte om zowel lichamelijke, emotionele, mentale én geestelijke patronen te belichten en op dit geheel stel ik een een combinatie van +/- 7 heel specifieke bloesemremedies die heel precies resoneren op jouw themas. 

Tijdens een consult werk ik met datgene waar je mee komt en waar je aan wilt werken.

Vragen die ik altijd stel:

  • Wat wil je genezen?
  • Welke emoties en gedachten zitten je dwars?
  • Welke patronen wil je loslaten?
  • Wat wil je graag meer ontwikkelen in je leven?
  • Heb je een missie? Welke missie? 

Op de antwoorden op deze vragen maak ik een combinatie van  passende bloesemremedies.

Ik werk veel met de bloesemremedies. Daar waar nodig geeft ik voedingsadvies en raad ik passende kruiden, supplementen en/of natuurgeneeskundige therapieën aan.

Een consult duurt meestal een uur maar kan soms langer duren als dat nodig is. Tijdens een consult komen alle lagen van jou aan bod: lichamelijke, emotionele, geestelijke klachten en bijzonderheden. Bij de thema's waar je mee komt, zoek ik de meest passende middelen en therapieën Dit kan een homeopathisch middel zijn, natuurgeneeskundige therapieën, kruidenpreparaten of theeën, voedingsadvies, bloesemremedies, clearings en activaties of een combinatie hiervan, net waar de cliënt mee komt. Heel toegespitst op je persoon met jouw unieke levensenergie en wens.

Mocht je graag langs komen voor een consult mail of bel me dan. Een consult is ook telefonisch of via skype mogelijk.

Voor de prijzen klik hier

 

 

Waarvoor kunnen de bloesemremedies goed werken?

⭐Liefde en relaties: communucatie openen van het hart en keel, vriendschap, ouderschap, verlegenheid, autisme, boosheid, frustratie, vergeving.

⭐Traumaverwerking: Verlies, verlating, misbruik, oorlogstrauma, trauma uit vorige levens en voorouderlijke belasting. 

⭐Levensfases:  zwangerschap, geboorte, kindertijd, adolescentie, volwassenheid, ouderdom en stervensbegeleiding. 

⭐Verslavingen: drugs, eten, sex, aandacht, etc

⭐Hoogsensitiviteit: Begeleiding van gevoeligheid, helderziendheid, helderhorendheid, gevoeligheid voor entiteiten. Contact met spirituele gidsen. 

⭐Missie: Onthullen van je missie en daarnaar gaan leven zodat je  unieke wezen hier op aarde tot uitdrukking komt. 

⭐Concentratie en leer problematiek.

BLOESEM REMEDIES 

Bloesem remedies is een steeds groeiende geneeswijze, die met hun werking beginnen op het geestelijk, emotionele niveau. Oorspronkelijk ontdekt door Dr. E. Bach heeft dit systeem zich de laatste decennia ontwikkeld tot een wereldwijde methode om onze moeilijkheden en ziekten op te lossen. Ziekten en moeilijkheden die ons proberen aan te geven dat wij van onze innerlijke, geestelijke weg zijn afgeraakt. Dat we niet meer de juiste natuurlijke wetten kunnen toepassen en vaak niet meer kunnen luisteren naar onze innerlijke natuur. De bloesem remedies helpen ons om de juiste weg weer te vinden, niet alleen door het versterken van onze intuïtieve krachten, maar ook door bet bevorderen van de ‘positieve' kwaliteiten. 

Bij bet gebruiken van bloesem remedies gaat iemand duidelijker in contact komen met zijn of haar eigen gevoel, zodat de persoon zelf inzicht krijgt hoe hij of zij de verstoorde emoties weer in balans kan brengen. Wanneer men bijvoorbeeld ee


 

Bel of mail mij voor een afspraak:

Mirjam Duba

tel: +31618668067

klik op adres voor de link

mirjamduba@gmail.com

.