U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Florais Da Amazonia

                                    Bloesemremedies uit het Amazone regenwoud

Therapeutische werking van de Florais Da Amazônia

 

Deze bloesemremedies komen uit Mapia, een dorp diep in het oerwoud van Brazilië waar de westerse beschaving nog niet is doorgedrongen. Omdat de planten daar in een omgeving groeien die nog gezond is en vitaal, stalen zij ook nog een grote levenskracht uit die in staat is om ons bewustzijn een duwtje te geven in de richting van genezing en gezonde patronen. 

Maria Alice heeft een set met prachtige remedies gemaakt van de bloemen van de grote hoge bomen van het oerwoud, struiken, lianen, paddestoelen, en gastplanten, deze bloesemremedies werken op diepe levels van ons bewustzijn. 

De diversiteit van werkingsgebieden van de verschillende bloemen is enorm. Bij ongeveer elk dilemma op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau past een bloem. 

Ze werken vaak heel snel en direct in. Soms is er sprake van een beginsverergering van klachten, dit gebeurd als er eerst echt iets uit gewerkt moet worden. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn, het kan ook dat de verbetering direct begint

In 2006 kwam ik in aanraking met de bloesemremedies uit de Amazone die ontwikkeld zijn door Maria Alice, één van de 13 grootmoeders die de wereld raad geven. De diepgaande werking van deze bloesemremedies hebben mij sinds dien niet meer losgelaten. Ik bestudeer nu sinds 2006 de remedies en ik heb inmiddels alle bloesemremedies bestudeerd en ingenomen. Zo heb ik kennis mogen maken met het bewustzijn van elke bloem en hoe ze inwerken op mijn lichaam, emoties, gedachten, dromen en m'n spirituele connectie met het leven. De resultaten van deze remedies zijn dan ook altijd weer zeer positief en van grote waarde in mijn eigen genezingsproces.

 

  

 

 

Bel of mail mij voor een afspraak:

Mirjam Duba

tel: +31618668067

klik op adres voor de link

mirjamduba@gmail.com

.