U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Mijn naam is Mirjam Duba

Mijn voorliefde voor natuurgeneeskunde begon al op 7 jarige leeftijd

Het wekte mijn interesse dat planten en natuurlijke middelen je dusdanig beïnvloeden dat je er beter van kan worden. 

Ik heb vanaf 2000 een uitgebreide studie gevolgd voor Natuurgeneeskunde, psychosociaal en geestelijk begeleiding en Homeopathie.

Binnen mijn studies heb ik mij specifiek verdiept in hooggevoeligheid en mediumschap, hoe hier mee om te gaan en welke natuurgeneeskundige therapieën en geneesmiddelen hierbij een goede ondersteuning kunnen zijn.

Sinds 2004 heb ik een diepgaande studie naar mediumschap, sjamanisme, religie, spiritualiteit en Goddelijke muziek gedaan. 

De studie naar de plantmedicijnen en hun werking is een ware reis door het menselijk, maar ook het wezenlijke bewustzijn. 

In 2006 begon mijn studie naar de 200 bloesemremedies waar ik nu mee werk. 

Na een lange studie mediumschap heb ik de opleiding Aura Clearing, Karma clearing, seals en implant clearing en de Golden DNA activation gedaan. Dit heeft mijn jarenlange werk  in een duidelijke structuur gegeten dat ik er op afstand andere mensen mee kan helpen.

Ik leef samen met mijn geliefde twin flame Per en wij werken samen in onze missie om mensen bij te staan op hun pad van genezing, heling en spiritueel ontwaken. 

Per is een zeer bekwaam leraar in meditatie, kundalini yoga en awakening.  Hij geeft online les in meditatie, voor meer informatie, mail of bericht mij

Wij begeleiden samen workshops voor spirituele bewustwording en ontwaken. Wij kunnen groepen begeleiden door middel van  healing, shamanistisch reizen, verbinding maken met de adem, het lichaam, de chacras,  de aarde, de spirituele wezens, de Pleiaden, de centrale zon, de totemdieren, de astrale genezers door middel van rituele live muziek.  

 

 

 

Bel of mail mij voor een afspraak:

Mirjam Duba

tel: +31618668067

klik op adres voor de link

mirjamduba@gmail.com

.